Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi az a mitcsin? És hogy kell...

Mi az a mitcsin? És hogy kell rajta állni?

Figyelt kérdés

Sokszor azt mondják nekem hogy mitcsinálsz,de hát én sokszor ülök vagy fekszek amikor ezt mondják nekem.

De hát hogy állnék a mitcsin ha azt se tudom hogy az micsoda.

A mitcsin valani szőnyeg vagy csempe,hogy állni kell rajta?

Mi az a mitcsin és miért állnak rajta?

2019. dec. 20. 10:11
 1/6 citromfűlevél ***** válasza:
Mivel az csak egy L ezért inkább azt lehet kérdezni, hogy a micsin miért ÁL?
2019. dec. 20. 11:02
 2/6 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés. Én is hasonlóval küzködöm a légkondíciónállóval
2019. dec. 20. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert a becsen kell ülni, ebből egy ételmű hogy a mitcsin kell állni.
2019. dec. 21. 01:50
 4/6 anonim ***** válasza:

# 1 azt írta, hogy egy L. Na most eggyel vagy egyel vagy egy el vagy egy L? Egyébként ha fél lábon áll, akkor a magyar nyelvtan szabályait követve (például másutt, tejes hasonülés másik szabályrendszere) nem kételkedni kellene - hiszen a kételkedés szóban is egy L van pedig a szóban van hogy két L - hanem egyelni, azaz egy L-lel (az ellel az azt jelenti hogy eltalál?) írni ha valaki fél lábon áll. Egyébként ha fél lába van, akkor térdben le van vágva az egyik.

A kettőt egynek tekintették régen, ezért van a félszemű, féllábú, stb. kifejezések. Oké, ezekből kettő az egy. De hogy lehet valaki féleszű? Mert ész csak egy van, félteke van kettő. Féltekéjű, így már jó.

Szóval helyesbítem amit korábban írtam: vagy valaki mitcsin ál fél lábbal, vagy valaki becsen ül fél s.ggel.

De az se vaj ha becsin ál.

2019. dec. 21. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Na jó ezt még megértem. De azt hogy kan ál(l) ?

Soha többé nem használom :D

Viszont a hugyál(l) annak van értelme mert állva hugyálunk Legalábbis mi fiuk :D Akkor a Lányok hugyül-nek :D

A hev ül(l) az lehet ha valaki egy szék foglaló játékban túl hevesen ül le ?

Boldog karácsonyt :)

2019. dec. 24. 11:48
 6/6 anonim válasza:
Mit (kérdőszó) csinálsz (szótő a csinál igen.Nem más.az ,,-sz" meg rag).Csak egyesek nem tesznek szóközt a 2 szó közé,aztán jönnek az ilyen kérdések......
2019. dec. 25. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!