Mi az a mitcsin? És hogy kell rajta állni?
Sokszor azt mondják nekem hogy mitcsinálsz,de hát én sokszor ülök vagy fekszek amikor ezt mondják nekem.
De hát hogy állnék a mitcsin ha azt se tudom hogy az micsoda.
A mitcsin valani szőnyeg vagy csempe,hogy állni kell rajta?
Mi az a mitcsin és miért állnak rajta?
# 1 azt írta, hogy egy L. Na most eggyel vagy egyel vagy egy el vagy egy L? Egyébként ha fél lábon áll, akkor a magyar nyelvtan szabályait követve (például másutt, tejes hasonülés másik szabályrendszere) nem kételkedni kellene - hiszen a kételkedés szóban is egy L van pedig a szóban van hogy két L - hanem egyelni, azaz egy L-lel (az ellel az azt jelenti hogy eltalál?) írni ha valaki fél lábon áll. Egyébként ha fél lába van, akkor térdben le van vágva az egyik.
A kettőt egynek tekintették régen, ezért van a félszemű, féllábú, stb. kifejezések. Oké, ezekből kettő az egy. De hogy lehet valaki féleszű? Mert ész csak egy van, félteke van kettő. Féltekéjű, így már jó.
Szóval helyesbítem amit korábban írtam: vagy valaki mitcsin ál fél lábbal, vagy valaki becsen ül fél s.ggel.
De az se vaj ha becsin ál.
Na jó ezt még megértem. De azt hogy kan ál(l) ?
Soha többé nem használom :D
Viszont a hugyál(l) annak van értelme mert állva hugyálunk Legalábbis mi fiuk :D Akkor a Lányok hugyül-nek :D
A hev ül(l) az lehet ha valaki egy szék foglaló játékban túl hevesen ül le ?
Boldog karácsonyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!