Egy epikus csatában Vágási feri vagy darth vader nyerne?
Vader lezuhan gazdagréten a lantos utcában ahol vágási feri kihivja egy párbajra amiért ráesett a nyomdagépére.
Vágási feri használhat egy kalasnyikovot meg a windows95-öt és egy tál nyers krémet.
Vader pedig épp elhagyta a fénykardját,elfelejti használni az erőt+tönkremegy a robotlába.
Ki nyerne?
A harc így folyna:
Feri fejbe vágja Vadert a kalasnyikovval, pontosabban Sithlord-Vágó-Szuper-GyilkosGép-2000-rel (roviden SVSZGG), amitől Vader vödörsisakja lerepül. Vader leveszi az elromlott robotlábát és Ferihez vágja, aki elkábul, de a láb a fején elektronokra és nátrium-kloridra bomlik. Amíg Feri alszik, a Windows95 betölt, de Vadernek már nem lesz ideje passziászozni rajta,mert Feri ráönti a krémet a számítógépre, emiatt Vader 682 órán át üvölt és megfullad.
A Vadőr Rajz János volt az Égig érő fű filmben, ami i.e. 1979-ben lett bemutatva.
Szóval Vágási Feri, alias Charles NemChuk Norris Vadórrel, alias Rajz Jánossal?
Egy vágás és a vadőr Maywether-ré mély vödörré válik.
Már-ki
Így hirtelen odanéztem, és azt láttam meg, hogy egy darab veder. Szóval, szerintem a veder lesz az.
Köszönöm a figyelmet. Illetwe, kivéve, abban az esetben nem , ha a vederhez is be van kötve az internet.
Mert ha amúgy úgy alapállaton beleszáll a veder az internetbe, akkor az úgy nem hangzik túl jól, mivel minekokán betörik a kijelző, és a mónitor.
a veder az inzerneten is talál6 módokat. :) És részt vehet különféle módo con. :)
Na jó, ez már nekem a számomra is fárasztó volt, amit az elmúlt jelenpillanatban ide írtam xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!