Valóban Maja leszármazott lennék?
Figyelt kérdés
A szüleim azt mondták,hogy a családunk ereiben Maja vér csörgedezik! 99,99%-ban!
Amúgy a nevem Ahmed Ahbar :).Szüleim 17 évvel ezelött költöztek Magyarországra Izraelből,én már itt születtem ^^
2010. júl. 18. 22:18
1/20 anonim válasza:
a maják délamerikában éltek ha jól tudom.....
2/20 A kérdező kommentje:
Dehogyis!A Maják az Ankartiszon élnek!Ezt mindenki jól tudja! -.-
2010. júl. 18. 22:28
3/20 anonim válasza:
Tévedtek! A maják mind Magyarországon éltek/élnek!
4/20 A kérdező kommentje:
muhahaha!!!!!
2010. júl. 18. 22:41
5/20 anonim válasza:
a maják dél amerikában éltek! hogy mondhattok ekkora baromságot hogy az antarktiszon?o.o ott legfeljebb csak eszkimók élnek.....o.O
6/20 anonim válasza:
Előző, kérdező szerintem csak viccelt azzal hogy az Antarktiszon éltek. Tudja ő hogy nem ott.
7/20 A kérdező kommentje:
Pedig ott éltek...Ott vakarták a töküket a pálmafák alatt!És az asszonyaikkal építették fel azokat a piramisokat amik ma Oroszországban találhatóak!!!!
Így egyértelmű,hogy én aki Izraelből jöttem 99,99%-ban a leszármazottjuk vagyok!VAGY TÉVEDEK? -.-
2010. júl. 19. 13:19
9/20 anonim válasza:
A leírás pontosan illik a Lelki Nyomorult nevű népcsoportra. Gratulálok! :) Megmondhatod a szüleidnek, hogy ők is közéjük tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!