Nemrég csinaltattam dns tesztet, és2%ban egy olyan etnikumot mutattot ki amit én nemszeretnék hogy legyen bennem. Nemvagyok se rasszista se semmi de az a2% nekem sehogy se kellene Nincs valami dns megvaltoztato gyogyszer vagy valami levétel esetleg?
Figyelt kérdés
Bocsánat hogy nem sziasztokkal kezdtem de ugy már tulmentem a karakterszámokon,köszönöm Feri2019. okt. 28. 19:25
11/40 A kérdező kommentje:
Megjegyezném Nem roma az a 2% ha ez megnyugtat eggyeseket...
2019. okt. 28. 19:48
12/40 anonim válasza:
Cigó vagy. Esetleg csokinyuszi vagy arab. Mindegy. Keresztbe leszarnám a helyedben.
13/40 anonim válasza:
Kellemetlen, de hát ez van. Ha tanultál volna történelmet, akkor tudnoád, mennyire keveredett a magyar.
14/40 anonim válasza:
Csak nem zsidó?
Arra szoktak még ennyire köpködni az emberek.
15/40 anonim válasza:
#14: a zsidó egy vallás, nem etnikum. Nincs zsidó DNS, ahogy református és buddhista DNS sincs
17/40 anonim válasza:
Áruld már el milyen nemzetiségü az a 2% ember! :D
19/40 anonim válasza:
A DNS-ed nem tudod megváltoztatni, az orvostudomány jelenlegi állása szerint. Szóval bármilyen eredményt is kaptál, ezt meg kell emésztened.
Én is csináltattam DNS tesztet, én nem stresszelek az eredmény miatt, te se tedd.
balkáni:42,4%
kelet-európai:19,6%
észak- és nyugat-európai:36,8%
finn:1,2%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!