Hírnök kérdése:
Majd kiderül, hogy ki derűl?
Figyelt kérdés
-ha tudsz saját szójátékot, szeretettel várom-2019. okt. 26. 22:45
1/5 1112 válasza:
Volt olyan, hogy anya azt mondta, menjek el vásárolni, és akkor a végén mondta, hogy "Adok négyezer forintot, de elszámolni vele.!". És akkor én meg mondtam, hogy "És ha nagyon elszámolom?" :D :)
2/5 1112 válasza:
*merhogy alapból nem tudta, hogy mennyit adjon, hogy alapból mennyiből jönnék ki. :) Akkor igy kicsit morfondírozott, töprengett, és utána mondta, hogy 'adok 4000-t'.
4/5 1112 válasza:
1.és 2.vagyok, ez most volt
Nézem öcsém tanul valami egyetemi szépségeket; látom oda van írva, hogy negálás.
És akkor kérdem tőle, hogy a negálás, meg a negligálás ugyanaz?
És akkor nemtom, valamit még reagált erre, vagy lehet, hogy nem(?), már nemtom, és akkor még utánakérdeztem ,hogy
Vagy az olyan, mint a kapálás?
És akkor mondja, hogy, igen , amikor negálunk, akkor kapálunk.
És akkor én mondom, hogy Negáálok egy pillanatra, és akkor kapálni kezdek (megáll-negáll:))
5/5 1112 válasza:
Ha egyszer a Nap a falat süti, akkor a Nap egy falat süti?
*-*
Így most mégjobban imáádoom!! "Sunny, one so true, I love you" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!