đđđ€Šđ»đđ szerintetek ezekbĆl a emojikbĂłl milyen mondatot lehetne kitalĂĄlni?
Figyelt kérdés
2019. okt. 15. 16:19
1/8 anonim vĂĄlasza:
Röhögtem, mert a feka haverom levĂĄgta a hajĂĄt, de annyira bĂ©na lett, hogy facepalmoztam, a macskĂĄmnak viszont tetszett, ezĂ©rt mentem Ă©s eladtam a kĂnai mozgĂłbĂŒfĂ©snek.
2/8 A kĂ©rdezĆ kommentje:
XDDDDDDD HĂT EZ NAGYON JĂ LETTđ
2019. okt. 15. 17:46
3/8 anonim vĂĄlasza:
EmesĂ©nek annyira fĂĄjt mĂĄr a feje, hogy kisĂrt kigĂșvadt szemekkel ĂŒlt fel a hĂĄziorvosĂĄhoz menĆ buszra.
4/8 anonim vĂĄlasza:
Könnyes bĂșcsĂș volt az ollĂłval,
Mivel megvĂĄgtam a szemem,
Ăgetett is, mint a cement,
Leintettem egy mentĆautĂłt,
De aztĂĄn hazament.
5/8 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Egyre jobbak đđđđđ
2019. okt. 15. 18:18
6/8 anonim vĂĄlasza:
Vihogva izzadĂł csĂĄvĂł szĂ©tvĂĄgta kettĂ© a fĂ©sƱt egy tĂ©glalappal; majd ebbe a fĂ©sƱbe egy cica beleszeretett, ezĂ©rt el kezdett gyĂșrni, Ă©s letette a jogsit.
7/8 anonim vĂĄlasza:
Elmentem este egy buliba , Ă©s egy feka csĂĄvĂł hozzĂĄmdörgölĆzött a tĂĄncpaketten , a bugi közben annyira hevesen csattogtatta a rĂĄgĂłt a szĂĄjĂĄban , hogy a hajamba pukkant Ă©s bele is ragadt .
Tökön rĂșgtam Ă©s az Ă©rzĂ©stĆl ilyen fejet eresztett đ
Hazajönni 2 óra stopp utån csak egy kamionos båcsival tudtam.
MĂĄsnaposan a tĂŒkör elĆtt a törtĂ©ntek fĂ©nyĂ©ben lenyisszantottam a hajam , Ă©s a macskĂĄm enyhe vaksĂĄgĂĄban egy cicusnak nĂ©zett , azonnal bekanosodott rĂĄm , Ă©s azĂłta is ĂŒldöz .
8/8 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Milyen kreatĂvak vagytok đ
2019. okt. 22. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!