Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Valaki be tudná linkelni ezt...

Valaki be tudná linkelni ezt a épet?

Figyelt kérdés
Valami olyasmiről szólt hogy a cambridge i egyetem kutatása szerinte mindegy milyen sorrenbe vannak a betük... de ugy volt leírva a képen, hogy csak az eslő és az urolsó betü stimmelt.
2010. júl. 16. 01:41
 1/5 A kérdező kommentje:

Közben megkaptam, a szöveg volt a lényeg.

A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.

2010. júl. 16. 01:42
 2/5 anonim ***** válasza:
ez amúgy tényleg érdekes! :)
2010. júl. 16. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:

a 'jlneestögfée'-ről nekem nem ugott be,meg az akann rossz mert a k a végére kéne, pl : aannk :D

Am ettől függetlenül jó =P

2010. júl. 16. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.
2010. júl. 16. 18:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt ovlsaatm rgbéeebn, az úágbjasn, és heltrein nem is vteetm ésrze, hgoy nem is rneeesdn van ivra...

uff ez sokáig tarott leirni:S

2010. júl. 19. 04:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!