A Stadionhoz, mint második keresztnévhez mit szólnátok?
Valahol hallottam, hogy van ilyen, és szerintem tökre menőn hangzik. Próbáljátok ki, például bemutatkozik, hogy Kish Bence Stadion. Hát nem gyönyörű?
*-*
köszönöm elöre is a valaszokat.
De én pl hallottam egy Puskás Ferenc Stadionról, és szerintem szép névnek hangzik.
(ne vegye senki a kérdésemet komolyan , azé humor-kategóriás:) nem célom illetlennek lenni, és bocsi, ha valakit megbántok, csak úgy éreztem, vicces lesz ez a kérdés, ha ezt kiírom, mintha úgy tettetném , hogy a Stadiont is keresztnévnek hiszem:):) Mer' 1 poénnak jó, nem?:) Meg szerintem aranyos kérdés ez alapvetően:) )
Na. Kiderült, hogy a férjem ikreket vár, ikrekkel terhes. Eddig úgy tűnik, az egyik kisfiú lesz, a másik egy kislány. A kisfiamnak akkor a Bence Stadion nevet gondoltam, a lányomnak pedig a Lazlina Arénát.
Aztán majd egyeztetek a férjemmel. Mégiscsak ő szüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!