Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a legjobb aranyköpésetek?

Mi a legjobb aranyköpésetek?

Figyelt kérdés

Olyat írjatok amit tényleg mondtak,ne csak kitalált legyen!

Köszi előre is! Remélem jókat fogok nevetni...XD És ti is a többiekén...XD

2010. júl. 15. 09:55
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
48%

ezek jókxDD

egyszer voltam bnőmnél ottalvós bulin és már tiszta hullák voltunk de elkezdtünk ilyen szólásokat vagymiket mondani hogy nehogy már a rács rázza a majmot stb. énmeg nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát helyett benyögtem hogy szenved mint nyanya a befőttben...xDD

2010. júl. 21. 23:00
 22/35 anonim ***** válasza:

Pont ma történt. Délután elaludtam, és miután felkeltem, nővérem kérdőre vont, hogy én mit kiabáltam vele. Mondom hee? És elmesélte, hogy egyszer kinyitottam a szememet, és azt mondtam, hogy beszélni akarok anyával vmi rajzról, ő azt felelte, hogy alszik. Én erre elkezdtem kiabálni: ANYA, ANYA! Utána azt kiabáltam nővéremnek: hagyjál már békén! Utána békésen megfordultam az ágyban, magamra rántottam a takarót, és aludtam. De semmire nem emlékszem belőle. :D Jó, ez nem aranyköpés, de én röhögtem magamon.:D

Egy másik.

Felébredtem anyukém ébresztésére, és mivel azt álmodtam, hogy a kapcsoló van a kezemben, a magasba emeltem a karomat, és nyomkodi kezdtem az ujjammal. Amikor láttam, hogy nincs semmi változás, a falhoz vágtam a kapcsolót, ami nem is volt a kezemben. :D Elég agresszív lehetek félálomban.

Meg egyszer azt mondtam egy osztálytársamnak, hogyha az apja nem lenne, megszűnne a szexuális élete...:)

2010. júl. 22. 00:08
 23/35 anonim ***** válasza:
XD
2010. júl. 22. 01:30
 24/35 anonim ***** válasza:
azt akartam mondani hogy: ne' egy cuki cica es azt mondtam hogy: ne' egy cucica :)) ezt pont az elobb tortent...
2010. júl. 22. 03:47
 25/35 anonim ***** válasza:

mc-iben ültünk bnőimmel és az egyik bnőmet hívta az apja...és nemmerte felvenni a telefont,mert megvolt beszélve,hogy találkoznak,ha véget ért a sulis program,..és nem merte neki elmondani h mc-iben ülünk...erre kérdezi valaki bnőmtől h...

-Faterod nagyon leszokott szívni?

Erre én felordítok a mc-iben h:-Miiiiii???Faterod nagyon beszokott szívni?

:D nem szakadtunk a röhögéstől....XD

2010. júl. 22. 04:56
 26/35 anonim ***** válasza:

bocsi...

Faterod nagyon leszokott szídni?:D

eszembe jutott 1 másik...

épp barátommal aludtam..vagyis ő még magyarázott nekem valamit..amire én azt válaszoltam hogy...

-Dörgött...

Kérdezi h mi?

erre válaszoltam h:-Virágot mikróztam:D

reggel mesélte...kicsit kikereketdett a szemem h...mivan?:D

2010. júl. 22. 05:03
 27/35 Szyszke ***** válasza:
75%
B.nőmmel vettünk közösen egy doboz cigit, és épp megakartuk felezni az aluljáróból felfele tartva, mikor egy csöves meglátta a full doboz vigit, és odajött remegő tekintettel , hogy adjunk már neki egy szálat, mire b.nőm benyögte: ne tessék már viccelni, mi is most vettük XD
2010. júl. 22. 08:43
 28/35 A kérdező kommentje:

Le akartam csiszolni a széket hogy újra lehessen festeni, és erre tegnap megszólalok: Lereszelhetem a széket?

Ez még régebbi:

Tanár:Volt már hamvazószerda?

Diák:Igen.

Tanár:Mikor?

Diák:Pé...

A pöcök vacakban él.(A pocoknak vacka van)

Ilyen pl.:a babérfa melynek levelét fűrészként használjuk...

Ha évekig nem esik fű...

Évzárón: Mindannyian várjuk már a nyári szünetet csengőszó és feleség nélkül...(felelés vagy felelőség vagy valami ilyesmi akart lenni...)

XD XD XD XD XD

2010. júl. 24. 09:33
 29/35 anonim ***** válasza:

Régebben megkérdeztem barátnőmet,hogy mit vesz húsvétra a pasijának.Válasza:

-Csocsonyunyu

Szerintünk csokinyulat akart mondani XD sokáig ezzel szekáltuk XD

2010. júl. 24. 15:09
 30/35 anonim ***** válasza:
a nyúúúúúúúúúúlll öcsééém
2010. szept. 4. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!