Mi történik ha nem a fekete macska megy át előttem hanem én megyek át előtte?
Feltevésem szerint neked már annyi, hiszen nyilván a macska pusztult el helyetted, pedig neked kellett volna és így egy lyuk keletkezett a tér-idő kontinuumon, vagyis az emberiség és a világ léte immár a tét.
Legjobb ha sürgősen öngyilkos leszel, mert azzal talán még megmentheted a világot, de ha szólsz nekem, én megváltalak a szenvedéseidtől, mert jószívű ember vagyok és az emberiség jótevője is szívesen lennék.
Az is lehet, hogy valójában már forró kása lennél, a - kerülgeti, mint macska a forró kását - szólásból kiindulva.
Más szólásokat is figyelembe véve remélem nem macskanadrág volt rajtad és nem macskakő volt az útburkolat a lábatok alatt, de nem árulok zsákbamacskát, illetve nem játszok veled, mint macska az egérrel, hanem kimondom kereken, hogy kilenc életed lehet, mint a macskáknak, így egyet simán lepasszolhatsz és akkor talpraesett leszel, mint ahogy a macskák is szoktak a talpukra esni.
Sajnos én már biztosan szerencsétlen lettem, mert elfelejtettem az Eurojackpoton játszani, pedig most egészen tuti, hogy milliárdos lehettem volna, nagyon kérlek, ne kövesd a példámat és engedelmesen fogadd meg a tanácsomat, mindnyájan jobban járunk, még akkor is, ha macskanyájról még nem is hallottunk.
De mi van akkor, ha a fekete macska előtt megy át egy fekete macska?
Akkor az, amelyik előtt átment, már nem szerencsétlenséget, hanem szerencsét hoz, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!