Ki nyerne? AFC Tomi VS. Ganxsta Zolee?
Figyelt kérdés
Vajon egy MMA (ketrecharc) meccsen melyikük győzne? A kemény mocskos szájú rapper vagy a tinicsajok kedvence az Anti Fitness Club nevű emo zenekar nyálas frontembere? Indokot is kérek.2010. júl. 14. 18:32
2/13 anonim válasza:
Zolee, mert kislányokkal én is elbánnék. Bár most, hogy írom, nem szép dolog védtelen, gyenge nőket bántani.
3/13 anonim válasza:
Egyértelműen Ganxsta. Arra a tomira elég ránézni...átszakad...ja amúgy szerintem ha eljutnának odáig tomi össze is esne :D
4/13 anonim válasza:
háh ezt csak képzeld el.xD
Tomi hajsütővassal támad jobbról.
Ganxsta gyomorszájon rúgja.
Tomi pedig lezsibbasztja Zolee agyát a zenéjével.:D
Én nem tudok dönteni.:D
5/13 anonim válasza:
most az a sztárbox meccs jutott eszembe mikor Rékasit fél perc alatt kiütötte a Zolee :D
pedig sokkal jobb kondiban volt a Rékasi...
7/13 anonim válasza:
Bááár ha megnézitek, a Ha zene szól klipben, úgy rángatózik a körmével AFC-s, hogy ha Zolee nem vigyáz, egy óvatlan pillanatban Tomi kikaparja a szemét XD
8/13 anonim válasza:
Azzal a kis szúnyogtestű Tomival még én is elbánnék nő létemre:$ Zolitól viszont még én is félnék :D
10/13 anonim válasza:
Egyértelműen Zolee :P
És még nem is ököllel, csak egy-két ribancpofonnal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!