Álmomban két gyönyörű nagy mell jött felém. Vajon kinek a mellei lehettek? Ki lopózott be az álmomba? Melyik dús keblű celeb?
Figyelt kérdés
2019. aug. 31. 10:33
1/8 anonim válasza:
Aha! Akkor most már tudom, hol hagytam a sajátom!
2/8 anonim válasza:
Legközelebb a fenekedet hagyod el, aztán meg feneketlen leszel :D Addig jó míg nem lesz nagy a fejetlenség :D
3/8 anonim válasza:
Hát ki ha nem a Pamela Anderson? 😉
4/8 anonim válasza:
3. válaszáról a Egy másik életben című film jelenete ugrik be amit nemrég adott a DUNA tv. Ahol a kis csaj akiben egy vén csóka reinkarnálódót elméletileg, hipnotizálni akarja a főszereplőt, az meg elkezdi hogy régen olvasták a Bravo magazin-t , és hogy arról a kis csaj nem tudhat :D Erre a kis csaj. "De emlékszem, abban volt Pamela Anderson-os poszter amire kivertük a fiúkkal a koliban . (Nem igaz Gyuszi ?)" A terem másik részében ülő ember . :DD
5/8 anonim válasza:
Kedves Babuci, így két hónaposan megértem, hogy csak ez érdekel a világból, de biztosíthatlak, hogy számos más érdekesség is létezik még ezen kívül.
Például a sárkányrepülő, a széldzseki, vagy a kovászos uborka és ezen kívül is több dolog.
6/8 anonim válasza:
Nekem négy mellem van, csőszeűen előreugrik, majd spirálisan szétterjed. Háttal érkeztem vagy elölről?
Már-ki
7/8 anonim válasza:
A hatlábú világoskék dobermanom mellei voltak,bár neki abból is hat van.
8/8 anonim válasza:
Lord, azokat én is láttam, a hatlábú dobermanod éppen ráevolúcionált három tudóskára a téren.
Már-ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!