Teve tuvudsz ivigy beveszévélnivi?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 22:29
1/19 anonim válasza:
Evegyszever láváttavam vavalavakivit, avakivi vuvuvuvuzevelávázávás kövözbeven csivivavavávávává váváltovozovott.
2/19 anonim válasza:
Tudok. De nem avakavarovok... Hopp.
4/19 anonim válasza:
én ezt úgy ismerem h fanyelv....és amikor te v-t írtál én úgy ismerem h akk f betű kell:D am tudok
5/19 anonim válasza:
igen fanyelv :D így V-vel én még sosem láttam/hallottam ilyet .... :D
6/19 anonim válasza:
Deve évérdevekeves! Évén mivindivig ivis csavak ava vévé bevetüvűs ívírávásmovódovot havasznáváltavam, sovosevem havalovottavam mévég efev bevetüvűs rövől...
7/19 anonim válasza:
Évén sevem havallovottavam avaz eveff bevetűvűsrövől, deve tuvodovok vévévevel, eveffevel, évés evergévévevel ivis fovolyévékovonyavan(nevem evegy navagy tuvudovomávány), deve nevehévéz ivígy ivírnivi :)
8/19 anonim válasza:
Avahava, tuvudovok. Bávár révégeven jovobbavan mevent. :)
9/19 anonim válasza:
Nézézettek ilyeleven Yututubus vidikekekt!
10/19 anonim válasza:
Én csak v-vel és r-rel hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!