Ki vagyok lakoltatva a Földről, help?
Figyelt kérdés
Kaptam egy felszólítást levélben a kormányhivataltól: ki vagyok lakoltatva a Föld nevű bolygóról. Most akkor hova menjek, mint földönkívüli? Hova érdemes elindulni, ahol lehet boldogulni? Adjatok tippet, habár előbb valami űrhajót is össze kéne barkácsolni.2019. aug. 29. 11:12
1/8 anonim válasza:
A francba ! :DD Migráncsokkal nem foglalkozunk :DD
2/8 A kérdező kommentje:
De én túlnépesedési kilakoltatott vagyok, meg én nem a Földre akarok bejönni, hanem kimenni!
2019. aug. 29. 11:55
3/8 Wadmalac válasza:
Javaslom, hogy ülj tovább nyugodtan a seggeden. Ha nem mész magadtól, majd a kiutasító kormányhivatal a saját pénzéből kénytelen lesz maga kivinni.
És csak oda dobhatnak ki, ahol befogadnak.
Nincs semmi dolgod. Ne ess pánikba.
De azért egy törülköző legyen nálad.
4/8 A kérdező kommentje:
#3:
Persze, hogy csapkodjam a Vogonokat, mi? :D
2019. aug. 29. 12:38
5/8 anonim válasza:
Hát ha neked semmi nem jó akkor igen csapkodjad :DD
A kedvedért nem fogják begyorsítani a Mars kolonizálását :DD Vagy elküldenek majd téged, és szó szerint szarból kell majd várat építened :) Mármint kertet, mint a Mentőexpedíció-ban :DD
6/8 A kérdező kommentje:
#5:
Majd valamelyik űrállomás befogad, aztán majd onnan röhögök a Földieken. Rajtatok. Sokat. 😆
2019. aug. 29. 15:56
7/8 anonim válasza:
Amíg el nem talál egy aszteroida :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!