Hogy jövök én ahhoz, hogy ítélkezzek mások felett?
Figyelt kérdés
Hogyan? Valamiféle isten lennék? Nem, ez nem helyes. Várjunk csak! Mit mindig is azt gondoltam, hogy a világ rohadt. És akik rohadtak, azoknak pusztulniuk kell. Gondolkozzunk. Van valami, aki képes lenne rá? Nem! Csak is én lehetek rá képes. Megvédem a gyengéket, és megbüntetem a rosszat... Egy olyan világot hozok létre, amelyben csak a tiszta szívű emberek élhetnek (...) És akkor... Én leszek, az új világ istene!
(Hàt igen... Az emberek érdekesek!)
2019. aug. 26. 18:36
1/3 Bill Is Dead válasza:
Akkor te valami 21. századi ultra-hitler lehetsz. Elveszed a nem tiszta szívűek életterét, diszkriminálod őket a tiszta szívűek javára, ja és ráadásul még ki is pusztítod őket. De szüksége van-e egy tiszta szívű világnak egy ilyen tisztátalan, gyilkos istenre? Ugyan. A saját műved pusztítana el. És ha a tiszta szívűek elpusztítják a tisztátalan istenüket, akkor ők is tisztátalanok lesznek. Merthogy öltek. Ráadásul egy istent, még akkor is, ha egy elég gagyi fajtát. Ördögi kör.
2/3 anonim válasza:
Tényleg ,hogy jössz ?
....
Busszal ,vagy villamossal ? :D
3/3 anonim válasza:
Ahogy elnézem, ő távolságival jött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!