Hogy tudnék elutazni a jövőbe bármiféle időutazásos meg űrhajózós dolog nélkül?
Pár hete purcant ki a hűtőm, kidobáltam a sok megbüdösödött húst, zöldséget, gyümölcsöt, a fene majd megevett.
Valahol kidurrant és elfolyt a hűtőközeg, javíthatatlan, de nem iparkodik a szervíz a cserével, mert még garanciás, illetve állítólag utalványt kapok majd, de az a vicc benne, hogy lassan vége a nyárnak, én meg itt állok hűtő nélkül. mulatságos, mi?
Szóval a hűtő fagyasztója veszélyes, de a sarkvidék jégsapkái is olvadnak, pont most akarsz ott fagyiba kerülni, mikor nyakunkon a klímaváltozás?
De ha akarod, megkérdezem a sarki kisboltost, ő hogyan csinálja, mert az árul tán még fagyasztott mamuthúst is.
Nem is tudom, én az időzónákkal variálnék, illetve a dátumvonallal.
Azt ugyanis ha átléped, akkor a mából a tegnapba, vagy a tegnapból a mába, illetve a mából a holnapba lehet kerülni, de mi van akkor, ha valaki irtó gyorsan megkerülgeti a Földet, na nem az egyenlítőnél, hanem ahol rövidebb az út, a sarkok felé?
Akkor mindig egy napot ugorhatsz a holnapba, ha elég gyorsan száguldasz, jócskán előre léphetsz az időben, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!