Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy tudnék elutazni a jövőbe...

Hogy tudnék elutazni a jövőbe bármiféle időutazásos meg űrhajózós dolog nélkül?

Figyelt kérdés

2019. aug. 2. 12:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És ha a mélyhűtőbe bújok?
2019. aug. 3. 20:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Az nem lesz elég hideg hozzá, annál sokkal nagyobb mínuszok kellenek.
2019. aug. 4. 09:05
 13/16 anonim ***** válasza:
79%

Pár hete purcant ki a hűtőm, kidobáltam a sok megbüdösödött húst, zöldséget, gyümölcsöt, a fene majd megevett.

Valahol kidurrant és elfolyt a hűtőközeg, javíthatatlan, de nem iparkodik a szervíz a cserével, mert még garanciás, illetve állítólag utalványt kapok majd, de az a vicc benne, hogy lassan vége a nyárnak, én meg itt állok hűtő nélkül. mulatságos, mi?

Szóval a hűtő fagyasztója veszélyes, de a sarkvidék jégsapkái is olvadnak, pont most akarsz ott fagyiba kerülni, mikor nyakunkon a klímaváltozás?

De ha akarod, megkérdezem a sarki kisboltost, ő hogyan csinálja, mert az árul tán még fagyasztott mamuthúst is.

2019. aug. 4. 11:42
 14/16 putti1912 válasza:
Esetleg még annyit tehetsz, hogy elindulsz keletnek... így az időzónákat kijátszva pár órát nyerhetsz. Vagy ha az Északi-sarkon vagy például ott de döntheted el, melyik idózónát választod... ott annyi az idő amennyit te akarsz.
2019. aug. 8. 08:20
 15/16 Botond1999 válasza:
Úgy tudsz a jövőbe utazni, hogy kivárod...
2019. aug. 8. 08:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom, én az időzónákkal variálnék, illetve a dátumvonallal.

Azt ugyanis ha átléped, akkor a mából a tegnapba, vagy a tegnapból a mába, illetve a mából a holnapba lehet kerülni, de mi van akkor, ha valaki irtó gyorsan megkerülgeti a Földet, na nem az egyenlítőnél, hanem ahol rövidebb az út, a sarkok felé?

Akkor mindig egy napot ugorhatsz a holnapba, ha elég gyorsan száguldasz, jócskán előre léphetsz az időben, nem?

2019. aug. 8. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!