Hogy tudnék admin lenni az oldalon?
Nagyon szeretem ezt az oldalt és nagyon szeretnék
Kit kéne ezügyben megkeresnem?
Például, az üzemeltetőt?
Lap alján "WebMinute Kft.", bal egérfüllel katt, és ott van a cím, e-mail cím.
Ha nemet válaszolnak, az egyértelmű. Ha egyáltalán nem válaszolnak, azt is nyugodtan vedd nemnek.
Máris megbuktál a vizsgán. Ha ennyire önállótlan vagy, és ennyire nem tudsz logikusan gondolkodni, akkor munkát hogyan végeznél?
A cégnek van még vagy 6-8 honlapja. Alig hiszem, hogy mindegyiknek van külön moderátora.
De mindegy is. Gondolod, hogy szórakoztató tevékenység minden nap, napi nyolc órában ülni a gép előtt és csak tiltani, törölni, levelekre válaszolni?
Három nap után rá sem tudnál nézni a gyakorira, csak a munka miatt. Nem fogsz kérdéseket kiírni, nem fogsz válaszolni, eleged lesz a "sok hülyéből".
Így igaz!
Sajnos aki itt dolgozik, az már ezeken rég túl van...
egyébként én is elvállaltam volna (mármint nem az admint, csak a moderátort), de nem is válaszoltak.
Ez egy munka; ha kell nekik ember, hirdetnek, beküldheted az önéletrajzod, állásinterjún felvesznek.
Más munkánál se úgy megy, hogy küldesz egy mailt, hogy szeretnél ez lenni - mert valószínűleg nincs üresedés, hol az önéletrajzod, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!