Az ilyenek minek írnak ki egyáltalán kérdést?
Már nem egyszer láttam ilyet
Valaki feltesz egy kérdést, viszont nem egyértelműen vagy hiányoznak a megfelelő válaszadáshoz a kérdésből adatok. Ekkor visszakérdeznek a kérdezőtől, pontosítást várnak, viszont a kérdező soha nem ír visza, így a kérdésre nem is tud senki érdemben válaszolni.
Sok oka lehet. Lehet az illető csak ritkán kerül gépközelbe, így akár hetek is eltelhetnek, mire válaszolni fog. Néha a kérdést csak egy pillanatnyi érdeklődés szülte, nem egy valódi, égető probléma. Néha valódi probléma szülte a kérdést, de mindkét esetben lehetséges, hogy az illető már kapott itt privátban számára kielégítő választ, vagy maga jött rá a kérdésének a válaszára, vagy más helyen kapott rá kielégítő választ. Vagy nem kapott kielégítő választ, egyszerűen csak okafogyottá vált maga a kérdés, mert mondjuk a másnapi házi feladathoz kellett, de már nem érdekli a kérdés tárgya maga.
(Érdemes nézni a kérdés feltevésének időpontját is, én ritkán teszek fel kérdést, de van olyan kérdés, amire még nem érkezett kielégítő válasz, de mivel januárban tettem fel, már nem is kísérem figyelemmel azt, csak ritkán jut eszembe megnézni, hogy jött-e esetleg időközben válasz rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!