Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, hogy ha én...

Miért van az, hogy ha én akarok írni egy kérdést 2 mondatos magyarázattal, akkor azt írja a rendszer, hogy ne a magyarázatban kérdezzek, míg mások fél oldalnyi magyarázatot írhatnak a kérdésükhöz?

Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg túl rövid a kérdésed.
2008. nov. 12. 12:41
 2/4 A kérdező kommentje:

ez volt az én kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nyelvek__..

a komment lett volna a magyarázat, de nem engedte.

most vesd össze ezzel és magyarázd meg:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2008. nov. 12. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindezt program végzi.

A program nem tud különbséget tenni a kérdésed milyensége között, csupán azt tudtuk megtanítani neki, hogy ha valaki x karakterszám alatt kérdez, és hosszú magyarázatot ír hozzá, az valójában a magyarázatba írta a kérdését és a kérdése értelmetlen. Az esetek többségében ez így is van.

A te kérdésed a kivétel, de látom megoldottad.

Ez viszont nem veled való kivételezés, másokat is ellenőriz a program, csak náluk megvan az x karakterszám. Sajnos a program nem tud minden esetet kiszűrni, ahol a kérdés rövid, a magyarázat hosszú, mivel tartalmi szűrést képtelenség a géppel végeztetni.

2008. nov. 12. 14:20
 4/4 A kérdező kommentje:
ha nem indiszkrét a kérdés, hány betűnek kell lennie a kérdésnek ahoz, hogy bemásolhassam utána a Lenin Összest?
2008. nov. 12. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!