Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hol lehet jelenteni vkit az...

Hol lehet jelenteni vkit az oldan? L

Figyelt kérdés
2019. máj. 23. 07:27
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem. Nem tudhatom ki van a másik oldalon. Totális bizalomhiány.. elég annyi hogy pszichopata..vagy nevezzük akárhogy..egy beteg állat.
2019. máj. 23. 08:22
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj képernyőképeket a levelezéseitekről és a gyakori kérdések moderátaorainak küld el email-ben.

Bár, ha letiltottad, az üzik is törlődtek, esetleg elmesélheted a modoknak mi volt. Nem tudom, ők a privát üzike rálátnak e.

Ha van valami kézzel fogható bizonyítékuk, hogy ez az alak veszélyes a többi felhasználóra, letilthatják, de, ha jó valamilyen az informatikában, akkor simán generál új IP címet és új fiókot.

Ha nem történt bűncselekmény, akkor, bár feljelentheted, de nem lesz belőle semmi.

Senkinek sem ajánlott az oldalt csevegésre, ismerkedésre, hirdetésre, stb használni; az oldal lényege, hogy felteszel egy kérdést és választ kapsz rá; tehát információt szerzel. Erre alkották meg, másra nem jó használni és nem is biztonságos.

2019. máj. 23. 10:15
 13/25 anonim ***** válasza:
Bár amúgy a személyes üzikbe is beleláthatnak, ugyanis volt itt egyszer valaki aki terrorszervezethez akart csatlakozni és GYIK-n személyes üzikben levelezett valakivel és így buktot le (és lett jogi következménye).; bár ennek a részleteit nem tudom hogy voltak, de a lényeg, hogy szerintem látják a felhazsnálók között váltott privát leveleket is.
2019. máj. 23. 10:19
 14/25 anonim ***** válasza:
Gondolom ez is a kérdező kérdése, ha valakit érdekel mi történt: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
2019. máj. 23. 10:35
 15/25 anonim ***** válasza:

# 14/14 Időpont ma 10:35

Nagyon szépen köszönöm! Így tudok értelmes választ is adni, mert látom, miről van szó.

2019. máj. 23. 11:04
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam, de ebbpől annyi derül ki, hogy egy pszichopata levelezett a kérdezővel és, onnan tudta meg a kérdező, hogy pszichopata, hogy nagyon szépeket írt neki, pont azt, amit egy szeretethiányosnak kell (mert a kérdező szeretethiányos). Most a kérdező ptsd-ben ( [link] ) szenved.

Ha konkrét bűncselekmény nem történt, ha fel is jelented, semmi sem történne. Bár szerintem nem akarod feljelenteni, mert otthon nem tudnak róla, írod az egyik kommentedben a másik kérdés alatt.

Ha nem próbált rábeszélni Téged törvénybeütközőre (pl öngyilkosság, gyilkosság, lopás, stb) vagy, ha nem molesztált durva stílusban, hanem annyi volt, hogy hirtelen ijesztő dolgokat írt, nem igazán fogják letiltani. Szerintem. De a odokkal vedd fel mindenképp a kapcsolatot email-en keresztül.

2019. máj. 23. 11:47
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

A Gyakori anoním, bizonyítéka, hogy te is név nélkül írhatod ki kérdésed.

Lehetőség van viszont arra, hogy a kérdezőnek privát írhasson bárki is, akkor az általa meghatározott, regisztrációkor megadott 'beceneve' (nickname) jelenik meg a priviben.

Az illetővel, aki megkeresett priviben valamelyik kérdésed okán, levelezésbe kezdtetek.

Ő írt, te válaszoltál, ez többször is megtörtént.

Most valamiért megorroltál az illetőre, töröltetni akarod erről az oldalról.

Te is vétettél azzal, hogy nem vetted időben észre, mi lesz a vége ennek a "kapcsolatnak".

Ha letiltottad, nincs több privi, nincs több vélt/valódi sértegetés, vedd úgy, hogy az ügy részedről lezárva!

Letilttatásával semmire nem mész, mert utána MacskaJános helyett regisztrál CicaJancsiként.

2019. máj. 23. 12:26
 18/25 A kérdező kommentje:
17-nek. Jol írtad..de már mindegy is. Ezt jól beszoptam.
2019. máj. 23. 19:34
 19/25 anonim ***** válasza:

Kérdező; iskolás vagy még?

Azért kérdezem, mert, ha igen, van egy ötletem, hogyan láballj ki ebből.

Írod, otthon nem tudnak róla, nem beszélhetsz így senkivel.

Mond azt, hogy elkezdtél valami szakkört, ingyenes tanfolyamot, lett egy jó barátod, dolgozol valamin és tanárral konzultálsz hetente vagy amit szeretnél.

Keresd fel az iskola pszichológust (ő ingyenes, ha egyetemista vagy, nekik is van, én egyetemen harmadévesként jártam, nyáron is fogadott, BA államvizsga után is).

A pszichológust kötelezi a titoktartás, így se a szüleidnek, se a tanáraidnak se senkinek nem fog szólni.

A családod azt hiszi majd, hogy a feljebb említett indokod miatt nem vagy ott; közben vele beszélgetsz erről, segít Neked talpra állni, jobban leszel.

2019. máj. 23. 19:45
 20/25 anonim ***** válasza:
Miért nem irod le privàtban mi történt?? Ahelyett hogy szàmtalan kérdést kiirsz erröl. Azért mert talàlkoztàl egy ilyennel attól még nem mindenki gonosz. Felnött emberek vagyunk biztos tudnànk segiteni neked. Illetve mi bajod lehet abból ha leirod privàtban mi történt?? Nem értem a logikàdat.
2019. máj. 24. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!