Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Melyik volt a legjobb kérdéset...

Melyik volt a legjobb kérdésetek, amit végül leszedtek?

Figyelt kérdés

2019. máj. 22. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
30%

Olyan kérdés nincs, ami jó és leszedik.

Egy kérdés lehet érdekes, semleges vagy irritáló. Ha leszedik, akkor szabályt sértett a tartalom - így az nem lesz jó kérdés a GYIK-n.

Az más kérdés, hogy valaki akkor is szembe megy a szabállyal és itt hirdeti az ebédlőasztalát, itt keres párt, barátokat, mert másoknak is sikerült kérdésben álcázni a hirdetésüket (ergo úgy tették fel a kérdést, amire egy másoknak is hasznos választ tudnak adni a többiek); illetve, hogy vannak a trollok, akik szerint nagyon viccesek az értelmetlen kérdésük és a sok kötözködő értelmetlen válasz, amit adnak pluszban.

2019. máj. 23. 04:40
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Volt egy olyan, hogy két gyerek bezárta magát az iskola öltözőbe, a kommentek jók voltak, figyelgettem is, erre meg törlik, ahelyett hogy a humorba tették volna, ott elfért volna :) Nem én tettem fel a kérdést, csak eszembe jutott :D
2019. máj. 23. 16:05
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Anyád jól van?
2019. máj. 27. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de én nemrég feltettem egy kérdést. Kitörölték trágárságra hivatkozva, holott csak kicsillagozva írtam bele két olyan szót. De oké, elfogadtam, hogy úgy is trágárságnak minősül. Kiírom újra, átfogalmazva, erre ismét törlik, arra hivatkozva, hogy már feltettem egyszer. Valamit változtani kellene a rendszeren, mert ez így nem igazán jó.
2019. jún. 2. 09:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az rohadt irritáló kérdés volt, hogy "mikkór lesz a stár vársz de forsz awakens, vagy micsoda?" ha valaki megtalálja azt a kérdést kérem linkelje be :DDD
2019. jún. 27. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!