Miért engednek meg olyan felhasználóneveket, hogy "Szőkecigán"?
Nem engednek; nem akad fenn a szűrőn, úgyhogy a regisztráció sikeres lesz, de utána, ha meglátják, a felhasználónév nem lesz látható kérdéseknél/válaszoknál; de, ha küldesz egy üzenetet, akkor rögtön ki fogja írni a felhasználó nevet.
Volt itt egy ember; arabtenorista - már letiltották, de ő tett fel egy kérdést, hogy a nick-je nem is sértő (elvégre azt írta, arabtenorista és nem arabterrorista) és miért nem állíthatja be láthatóra. Amint rányomtunk a személyes üzenetre ki volt írva, hogy arabtenorista, de amúgy a kérdésénél nem volt ott a nick-je. Mondta, ha bemegy a beállításokba, nem engedi neki beállítani, hogy látszódjon a felhasználóneve.
a c1g4ny0k is annyira emberek, mint a r0m4n0k, vagy a n3g3r3k
nem értem mi ebben a rasszista
Ezek provokatívak is lehetnek, ezért blokkolja a GYIK szűrője vagy takarják ki utólag.
A szőkecigán-t lehet más sértésnek gondolja, úgy érzi, a felhasználó ezzel provokálni akar mást, stb.
Mindenkinek más a gondolkodásmódja, mindenki mást lát bele.
Én pl egyszer kiírtam egy kérdést, hogy a túlsúlynak van e köze a lábszaghoz, mire valaki rám támadt, hogy én ezt nem is kérdésnek szántam, hanem a túlsúlyosakat akartam bántani.
Szóval egy nick valakinek semmilyen, másnak a lelkivilágát bolygatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!