Mi az, hogy lapozni? Meg hogy új oldalt kezdeni? Itt gyk-n.
Figyelt kérdés
Ebben a kérdésben, a 15. oldalon írták, hogy azt sikerül elérniük, hogy lehessen lapozni, aztán később a kérdező is írja, hogy új oldalt nyit.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__5311-hog..
Ez gondolom valami régi újítás, de mi? Aki már akkor is itt volt az oldalon az talán tudja... Én amúgy végig néztem azokat a válaszokat, de nem igazán találtam rá választ. Lehet nem voltam elég figyelmes.
Köszi :)
2010. júl. 7. 10:23
1/5 anonim válasza:
azt jelenti h.egy-egy kérdésnél az oldalak (már egy jó ideje)számozva vannak.Tehát akarsz a végére/elejére ugorhatsz,megnézheted pl.az utolsó válaszokat,nem kell egyenként végigmenni az összes oldalalon.Úgy ahogy te is most írtad h.a 15.oldalon van,az amire utalsz...Régen nem voltak az oldalak számozva..
2/5 anonim válasza:
kiegészítés:
Merthogy a számozás előtt csak olyan lehetőség volt több oldalt kitevő válaszok estén, h."előző"-"következő" oldal..Tehát szépen egyenként kellett végigmenni,ha kerestél valamit.
3/5 A kérdező kommentje:
Jaa, köszönöm. :)
2010. júl. 7. 11:57
4/5 anonim válasza:
iGEN most ha tudod melyik az oldal csak kat.oda és máris kiadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!