Hányszor törölhetik a kérdéseket, amíg teljes megvonásban kerülök?
Szerintem írj a modoknak emailt, hogy megkérdezd mi a limit.
Ez igazából függ attól is, hogy hány letiltott fiókod van; ha egy idő után rád ismernek, pár kérdés törlése után tiltanak.
Olyan is van, hogy első törléssel tiltanak, ha pl a korod elárulod és nem vagy még 16.
Ha pl ugyazat a szabályt sérted meg, akkor is pár törlés után letiltanak.
Pár törlés kitiltással jár, ha a törlések között csupán napok teltek el.
De érdemes modoktól megkérdezni, hogy mennyi dobásod van még. Esetleg átgondolni, mielőtt megosztod a kérdést, hogy ez biztos rendben lesz e, minden pontnak megfelel.
Nem tudom miért törölték a kérdéseid, de, ha írsz példát, adjatok tanácsot.
Szerintem nincs értelme írni, mert nem darabra osztogatják a tiltást. Ha felhívod magadra a figyelmed hogy rendszeres szabálysértő vagy, csak magaddal szúrsz ki. Lehet a napi pár száz törlés között észre sem vesznek - ha nem troll vagy -, de így te szólsz nekik hogy nézzenek már rád hogy miket csinálsz.
Egyszerűbb elolvasni és betartani a szabályokat. Tiltani szinte csak a trollokat szokták (ha tudják, van akit nem lehet), minden mást "csak" törölnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!