Ilyenkor mi van?
Volt már, hogy megválaszoltam egy kérdést, és a válaszom nem feltétlen egyezett azzal, amit a kérdező esetleg magának elvárt. Aztán pár perc múlva már nem találtam azt a kérdést az általam megválaszoltak közt, pedig érdekeltek volna a többi válaszok is. Lehetséges, hogy az illető ezért inkább letiltott? Vagy esetleg közben eltávolították a kérdést?
Másra nem nagyon tudok gondolni. A letiltâst bunkóságnak tartom ilyen esetben, és kicsit furcsállom, de persze ettől még nem fogok kikészülni. :) Nektek volt már ilyen?
Igen volt, nem is egyszer. Az a kedvencem, amikor kiírtam egy kérdést (semmit nem sértett meg), a magyarázatba kifejtettem, ami szintén nem ütközött semmi "szabályba". Napokig nem érkezett rá válasz, erre jött egy kommentelő, aki persze nem a kérdésre válaszolt, sőt a témánál se maradt, csak belekötött az egyik kifejtésemben található mondatba. (Egyébként ez az illető már több helyen provokációt szított, mert neki nem tetszik egy valami, és nem bír magával). Akkor ketten kommentháborúztunk, ami annyiból állt, hogy ha nincs mondanivalója akkor lépjen tovább, aztán az utolsó válaszomnál kiírtam, hogy csak egy kötekedő alak, akinek fingja sincsen semmiről és ez után törölve lett a kérdésem. A moderátorok meg azt írták nekem, hogy az xy kritériumot megsértettem és ha így folytatom ban lesz. Na nem tudom, hogy a moderátorok is ennyire 2bitesek, vagy csak nem tanultak szövegértést...
Ez nem egyszer előfordult, nem csak az én kérdésemnél, hanem amiket követtem...
#4-es Biztos, hogy nem! De
"kösz" a látatlanban/ismeretlenül is ítélkezésedet!
Nekem volt olyan, hogy a munkaügyis troll kérdése alá elkezdtem offolni pár emberrel még tavaly és szépen leszedték a kommentjeinket, de a "megválaszoltjaid" fülecskénél ott maradt a kérdés.
Ha eltünik onnan és nem Te szeded ki a listából akkor valószínűleg a felhazsnáló kérdését törölték a modok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!