Milyen új ötleteitek vannak, amikkel még jobbá lehetne
tenni az oldalt?
Figyelt kérdés
Például gondoltam arra - csak gondolat, tehát nem kell vérszemet kapni - , hogy meg lehetne csinálni azt, hogy mindenki csak az általa kiválasztott 3-5 témakörhöz szólhatna hozzá, tehát ami a legjobban érdekli. A többit természetesen ugyanúgy olvasgathatná. Illetve, ha mégis hozzá akarna szólni egy másik témakörhöz is, akkor válaszonként x forintot át kellene utalnia egy bankszámlára. Így ki lehetne védeni azt, hogy mondjuk aki nem hisz a fogyókúrákban oda járjon mocskolódni. Vagy aki nem hisz az ezotériában abba a témakörbe járjon maszturbálni és így tovább. Vagy eszembe jutott még az, hogy a moderátorok hozzászólásai megjelenhetnének más színekkel is, mert akárki odaírhatja egy kérdés vagy válasz végére, hogy ő bizony moderátor. Nektek van ötletetek?
Meg kéne oldani, hogy az olyan válaszokat, amik tartalmazzák a "medvedisznóember", a "Babi néni" és a "terhes vagy" kifejezések valamelyikét, ne küldje el a rendszer :) Garantáltan javulna az oldal színvonala.
2010. júl. 4. 19:39
12/23 A kérdező kommentje:
Igen, ez is nagyban javítana a színvonalon. Rettenetes, hogy egyesek mennyire erőltetett válaszokkal próbálnak adogatni, és azt hiszik, hogy mennyire menők.
2010. júl. 4. 19:44
13/23 anonim válasza:
sajnos újra meg kell cáfolnom egy-két felvetést.
az hogy a rendszer visszadobja a babi néni-t, a terhes vagy-t, medvedisznóember-t és társait, semmire se megoldás.
Akkor írják majd terh.esv agy, medv.edisznóember, Ba. binéni és a többi. Ezért lehet beírni, hogy b.zi f@sz k0csog stb.
a pontozás végsősoron jó, de aki igazán elvetemült, az így is megoldja: keres egy kérdést amire van 2000 válasz és végigmegy 10 oldalon és mindenkit felpontoz. tessék, máris van 100 alkalma, hogy lepontozzon amúgy normális válaszokat.
2010. júl. 4. 19:55
14/23 A kérdező kommentje:
Oké, de ez csak ötletelés, és ki tudja, hogy két-három nem jól átgondolt ötlet nem-e hoz egy nagyon klassz, ütős ötletet, amit hasznosítani is lehet!
2010. júl. 4. 20:02
15/23 M@x válasza:
PL.: Egy nő kérdezi hogy "Terhes vagyok?" Akkor senki sem írhatná azt hogy igen!
2010. júl. 5. 13:31
16/23 anonim válasza:
és ha az a válasz, h igen?:D:D vmikor nem hülyeség az igen ilyen kérdéseknél, szóval ez az ötlet jó nagy baromság..
2010. júl. 5. 14:16
17/23 anonim válasza:
kellene egy kedvenc menu. ahova olyan kerdeseket tudnank betenni ami minket is erdekel...es nem kene mindig valaszolgatni, hogy ez engem is erdekel..
2010. júl. 5. 19:50
18/23 anonim válasza:
Szerintem lehetne design-et választani, jó lenne!
2010. júl. 5. 20:49
19/23 anonim válasza:
19:27
erre már megvan a megoldás, bár nem tudom milyen hatékony... (választ)"jelentem a moderátoroknak"
De amúgy azt sem, hogy miért zavar titeket ha nem mindenki veszi komolyan a kérdést.
Az én ötletem: Lehessen saját kérdést töröltetni, indokkal. "töröltetni szeretném a kérdéstem"-link majd bejön ez a fehér keret vagy mi és "ide írhatod az indokod:"
Aztán ha a moderátor elfogadja, delete. Szerintem erre már a szerkesztők is gondoltak, csak nem lenne kevés munkaidő megcsinálni.
Egyébként a nulla, vagy egy válaszos kérdések miatt lenne ez jó főleg.
2010. júl. 5. 21:04
20/23 anonim válasza:
Ja, a törlős dolog tetszik, mert pl. ha valamire nem kaptál egy választ se, kitörlöd és újra felteszed, és lehet, hogy másodszorra kapsz választ...amúgy a kedvencek menüpontot már én is régóta mondom, hogy milyen jó lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!