Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nektek van olyan, hogy meglátj...

Nektek van olyan, hogy meglátjátok az egyik felhasználó nevét egy kérdés alatt és automatikusan nyomtok a zöld vagy a piros kézre? Miért?

Figyelt kérdés

Felhasználónevet példának NE írjatok kérlek.

Veletek megesik, hogy az eddigi kérdései vagy válaszai alapján nagyon szimpatikus lesz az illető vagy ellenkezőleg, még el sem olvastátok a válaszát, már nyomtok is a piros kézre?

2019. márc. 17. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

Nem, mert én nem vagyok elmebeteg.

Mindig elolvasom, amit ír, és ez az első szempont.

De meglátod, hogy pl. a válaszom mennyien pontozzák le: na, ők viszont igen.

2019. márc. 17. 13:31
 2/6 TappancsMancs ***** válasza:
86%
Felkelti az érdeklődésemet, de attól még elolvasom mit ír és csak akkor nyomok rá zöldet ha egyet is értek vele és hasznosnak tartom.
2019. márc. 17. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Ritkán pontozok, de akkor sem szimpátia okán, hanem a válasz hasznosságát nézem.
2019. márc. 18. 00:23
 4/6 A kérdező kommentje:
:-D
2019. júl. 23. 05:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát! MINDENKINEK adtam zöld kezet - tényleg nem vagyok minta felhasználója a gyakorinak és érthető, ha valaki a nick-em láttán reflekszerűen nyom a piros kézre.

Esetleges további válaszolóknak a jövőben is jár majd a zöld kész és még egyszer nagyon szépen köszönöm az idáig váaszolóknak, hogy időt és energiát fordítottatok a kérdésem megválaszolására.

Kellemes napot kívánok Mindannyiótoknak!

2019. júl. 23. 09:02
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Ahhoz képest,hogy itt bizonygatod, hogy MINDENKINEK zöld kezet adtál, stb., mégis kitöröltetted a válaszom, amiben leírtam, hogy téged szoktalak lepontozni és ez kicsit ellentmondásosnak tűnik nekem :/
2019. júl. 28. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!