Mi lenne ha a gyik regisztráláskor egy intelligencia tesztet végeztetnénk el a regisztrálókkal?
Okés. :)
Bocsi, ha megbántottalak, remélem nem húztad fel magad nagyon rajta, csak felhoztad ezt a programot, erre ajánlottam a kérdezőnek, mivel említette párszor, hogy lusta elolvasni. :D
.örüljön a pici szíved elolvastam mit írtál mert unatkoztam.Nos ,hogy te le egoistázol mikor egy jó szót se mondtam magamra és fikáztam le mást. tudod van egy mondás akinek nem inge ne vegye magára te magadra vetted szóval nem lehetsz egy észlény. és pl azért pedofiloztalak le mert még nem tudtam hogy hány éves vagy és olyanokat írtál ,hogy drágám,édesem,csillagom, nos ezt én is szövegedből vettem ki mint ami alapján te egoistáztál le engem-.-" és ha olyan okos lennél akkor azt is tudnád ,hogy a férfiaknak 15 km el rövidebb az idegpályája szóval hamarabb lesznek "elmebetegek"-.-. nem tudom te észre vetted -e de
-te kezdted a sértegetést meg a provokálást és megsértődsz ,hogy folytatom.
-te is beszóltál párszor viszont kérdőre vonod az elmém prioritását. és senki se kérdezte ,hogy milyen lakásba laksz meg ,hogy milyen körülmények között laksz ezért nem is ítéllek el de lefogadom a legközelebbi válaszodból úgy fog ki jönni " meg le csövesezel"mert eddig ezt tetted. nos és ezt még mindig nem értem mért kellet itt közzé tenni ettől nem leszel élet tapasztaltabb.de ha versenyezni akarsz
3 an élünk a vak apámmal anya nélkül és suli mellet gürizek 8 órába. te mit teszel? feljössz gyikre és okoskodsz.szerintem már ezzel többet mutattam fel nálad amit tenni fogsz az elkövetkező éveidbe. és hidd el 18 (2 hónap múlva) évesen te se fogod eltűrni egy 13 évesnek ,hogy ilyen badarságokat vágjon a fejedhez. hiába fogod most azt válaszólni ,hogy megfontolod és átgondolod . nem fogod azt tenni ugyanazt fogod tenni mint én . mert így igaz 13 évesen én is azt hittem ,hogy okosabb vagyok mindenkinél. de be fog nőni a fejed lágya mert most még nem nagyon nőtt be semmid . és ha megkérhetlek ne az előző válaszaimat idézd fel mert tudom mit írtam hiába akarod kiforgatni a szavaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!