Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Honnan tudom, hogy letiltott...

Honnan tudom, hogy letiltott GyK-n?

Figyelt kérdés
Ha tudok neki írni, de nem válaszol, akkor letiltott?

2019. márc. 5. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem biztos. Lehet csak szimplán nem válaszol. De az is lehet hogy letiltott.
2019. márc. 5. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Sehonnan, mert a letiltas csak annyit takar, hogy az uzeneteid automatikusan, olvasatlanul torlodnek.
2019. márc. 5. 23:23
 3/7 A kérdező kommentje:

Ohh, ez elég nagy szívás. Bármi ötlet, hogy hogy lehetne kideríteni?

(ment a zöld kéz amúgy)

2019. márc. 5. 23:30
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Megpróbálhatod, hogy írsz a GYIK moderátorainak; nekik van rálátásuk erre. Bár nem tudom, kiadhatják e ezen infót, de egy próbát megér.

Szerintem (de ez csak az én véleményem) a felhasználót hagyd; ha nem reagál, felesleges azt nyomozni, miért - azzal nem változik semmi. És az is lehet, 2-3 jét múlva reagál mégis. :)

2019. márc. 6. 05:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rálátása a privát levelezésre a moderátoroknak, sem a tartalmára, sem a kézbesítés tényére.
2019. márc. 6. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
De van. Erről cikk is készült amúgy (volt egy eset). Csak az nem tuti, hogy a modok kiadnak ilyen infókat, hogy xy leetiltotta e a kedves kérdezőt, vagy nem. De egy próbát megér. :)
2019. márc. 6. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az nem moderátori jogkör, hanem adminisztrátor. Nincs is köze az oldal moderációjához, hiszen az nemzetbiztonsági eljárás keretében történt.

A moderátorok nem látják az üzeneteket, két dolog miatt:

- ha látnák, akkor jelenteni lehetne a PM tartalmát, és eljárhatnának ott is

- ha jelenteni akarsz egy privát üzenetet, külön e-mailt kell írnod egy képernyőkép megküldésével, mert nem látnak rá az üzenetekre

2019. márc. 6. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!