Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit tegyek? Gyakorikerdesek...

Mit tegyek? Gyakorikerdesek fuggo vagyok!

Figyelt kérdés

Egyszeruen nem tudok felalni a gep/ telom elol mert mindig kerdezgetek/valaszoltatok. Napi 10 orat eltoltok kb itt.Hogy szokjak le? A barataim is elhanyagolom

emiatt

2018. dec. 26. 16:26
 1/6 anonim válasza:
64%
Azta ez nem semmi .töröld a regisztrációd és ennyi
2018. dec. 26. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Én is itt vagyok a legtöbbet :)
2018. dec. 26. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Akkor vehetjük ezt is káros szenvedélynek??
2018. dec. 26. 16:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a függőség előbb-utóbb elfog múlni. Nem a szó szoros értelmében kell érteni az elmúlását, csak csökkenni fog az érdeklődésed az oldal iránt, mert egy idő után nem fogsz látványosan újat látni az oldalon.

Nyilván a maga nemében megvan a közösségi ereje az oldalnak, de nem fog felérni egy barátokkal eltöltött nappal, legalábbis szerintem.

2018. dec. 26. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is betegesen sokat lógtam az oldalon. Konkrétan munkaidő alatt rálesegettem és munkaidőm végétől alvásig nyomtam. Elkezdtem írni a könyvem és szóta ritkán nézek be ide; volt hogy napokig nem. Ha sokat írsz, van mondanivalód. Miért nem írod ki ezeket egy könyvbe vagy egy blogon? Nem hírnév szerzés végett.
2018. dec. 26. 22:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Vállalj gyerekeket. ;-)
2019. jan. 2. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!