Ha a Gyakorin beállítom, hogy látszódjon a felhasználónevem, akkor meg fog jelenni az eddig feltett kérdéseimnél? És az eddig adott válaszaimnál?
Oktalan lett volna választ írnom, ha az első választ*¹ mindenki hasznosnak értékelte volna; nem csak a kétharmad részük.
Ugyanis, az; tökéletes. Így viszont a kérdezőnek és az érdeklődő olvasóknak is kételyei támadhatnak a helyességével kapcsolatban.
Pedig úgy van, ahogy a válaszoló írta; kipróbáltam. Vita során, hogy bizonyítsam, hogy egy másik választ nem én írtam, csak annak a felhasználónak is annyi volt a válaszírói százaléka, mint nekem, egy időre megjeleníttettem a felhasználónevem. Így bizonyíthatóvá vált, hogy a másik választ nem én írtam, ugyanis csak az általam írt válasznál jelent meg a nevem, a másiknál, értelemszerűen, nem. Kíváncsiságból nézegettem a változást. Nem tudom, milyen sorrend szerint történik, de a legkorábbi, kilenc évvel korábban írt válaszomnál kb. negyedóra múlva már megjelent a nevem, míg volt olyan egy héttel korábbi válaszom, aminél csak órák múlva.
Egyébként, a GYK legkésőbb 24 órán belülre ígéri, hogy biztosan mindenütt életbe lép a változás: [link] Itt, a „mindenütt”, választ is ad kérdésre.
*¹ 2018-11-30 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!