Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogy lehet bekerülni itt a...

Hogy lehet bekerülni itt a top 10-be?

Figyelt kérdés
Két éve nézem ezt az oldalt,de még így is csak kb a 700. vagyok a toplistán. Hogy lehet bekerülni az élbolyba? A top 10-esek mennyit lógnak itt, vagy hogy lett annyi pontjuk?
2010. jún. 26. 10:27
1 2
 1/16 Funktasztikus ***** válasza:
89%
válaszéj hasznosat:Dsokat
2010. jún. 26. 10:36
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

Valóban nehéz bekerülni én 622. vagyok jelenleg. De akárhogy válaszolgattam nem sikerült mindig megtartanom, mert visszaestem mindig. :P

Szerintem akik előttünk vannak azok már elég sokat lógnak itt. =)

2010. jún. 26. 11:01
 3/16 anonim ***** válasza:
64%
Én egy éve vagyok fenn, a 68-ik helyen állok. Sok kérdést teszek fel, pontozok, és csak olyan kérdésekre válaszolok, ahol tudom, hogy nem fogják lepontozni a véleményemet.
2010. jún. 26. 11:33
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Magyarul érdek játékos vagy,aki a saját véleményét a "karrier" miatt elhallgatja!
2010. jún. 26. 14:11
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
Mellesleg nem sok értelme van helyezésre menni, mert te csak az név vagy úgyis a listán... Senki sem fogja megtudni h te kivagy.
2010. jún. 26. 16:11
 6/16 anonim ***** válasza:
57%

Van, aki szeret rekordokat döntögetni. Bocs, ezt máshogy nem tudom kifejezni. A sok hozzám hasonló kocka, aki így éli ki a versenyszellemét. Én legalábbis igen.

(aki 68. helyen áll)

2010. jún. 26. 19:19
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Hol van itt a lista??! Mert én csak néha feljövök de h ilyen is van.. xD
2010. jún. 26. 20:15
 8/16 A kérdező kommentje:

Igen, valószínű, úgy lehet előre kerülni, hogy minden választ értékelni kell, nem is igazán az számít hány hasznos választ adunk. Van köztetek top 10-es? Kíváncsi lennék hogy csinálta,mennyit lóg itt?

Egyébként ha a főoldalra kattintasz ott van alól, hogy toplista. Uccsónak szólt.

2010. jún. 26. 20:57
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, ez kicsit off. Én a top 50-re gyúrok. Napi öt kérdést biztos felteszek, és még így is nagyon nehéz araszolni fölfelé. Gondolom, akik a lista elején vannak, nagyjából akkor regisztráltak, amikor az oldal is indult, tehát több éves munkájuk van benne.
2010. jún. 26. 21:33
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én tettem még fel anno...

Amúgy itt is van pár olyan aki nagyon elöl van.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2010. jún. 26. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!