Szexuális témakörben?
Ez engem is érdekelne
Van egy hapsi, akinek legalább hat felhasználói fiókja van, és hol hisztizik, hol terjeszti az igét, hol szitkozódik, máskor meg pár percig csak szexről beszél
info@gyakorikerdesek.hu
Megírod nekik a szitut és, ha csak az egyik felhasználóját is letiltják a többivel sem fog tudni belépni többet sem újat regisztrálni :D
Miért épp csak az a témakör? Vallási fanatikusok, meg mindenféle egyéb érdekes szerzetek is akadnak :D
És én általában szoktam tudni kezelni az ilyen gyagyásokat.
És biztos, hogy zaklatnak és nem csak te érzed úgy?
És biztos, hogy ugyan azok volnának és nem pedig üldözési mániád van?
És közlöd velük, hogy nem okésak szerinted, vagy nem akarsz velük levelezni? Ők is tudatában vannak ennek?
Csak mert utóbbiaknak is megvan az esélye...
7-es vagyok
például olyannal is volt szerencsém, akivel írogattam-beszélgettem egy ideig (bár nem itt), aztán egyszer csak nem lépett fel sokáig, vagy nem írt vissza.
Néha-néha ráírtam egy "szia"-t, meg hogy szokott-e fellépni, meg ilyesmi, meg gondoltam esetleg nézi mit írok, csak épp nem aktuális neki, vagy nem ér rá, aztán elfelejt válaszolni, vagy ilyesmi... netán valami baja van, amiről nem tudok
majd egyszercsak kikelt magából, hogy én zaklatnám, meg mittudoménmi.... mikor elég lett volna írnia bármit, hogy nem akar dumálni, vagy valami
7-es és 8-as vagyok
Ja, meg volt olyan is, akinek írtam valamit, az meg elkezdte először kérdezgetni, majd mondogatni, hogy én nem én vagyok, hanem valaki mittudoménkicsoda volnék, aki szokott neki írni, vagy ismeri valahonnan, vagy mittudomén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!