Miért vették el tőlem a jelentés jogát?
Egy ideje láttam a "be hajtani tilos"táblácskát!
Pedig ott volt!Jelentettem is egy pàr vàlaszt/kérdést.Mit tehetek hogy vissza szerezzem?Ìrhatook a moderàtoroknak e-mailt?
Valószínű az az oka, hogy nagy számban, illetve nagy arányban olyan kérdéseket vagy válaszokat jeleztél moderálandónak, amik a moderátorok álláspontja szerint egyáltalán nem ütközik sem az oldal szabályaiba, se az írásbeli kommunikáció íratlan szabályaiba, se a hatályos jogszabályokba.
#1: > Mert valakinek szúrod a szemét, és a modiknál nyalizik, hogy ez által is nehezítse a dolgodat:D Pitiáner az aki ilyet csinál.
Az, hogy valami moderálandó, az a szabályok alapján eldönthető. Én is sok kérdést és választ jelentettem, mert zavar, mert konkrétan megszegi az oldal szabályit, de legfőképpen, mert zavar. És pont ezért ilyenek az oldal szabályai, amilyenek, mert bizonyos megnyilvánulások egy jóérzésű ember számára zavaróak. A nyalizást nem tudom értelmezni, mert egyetlen felhasználónak sem származik semmi egyéni előnye abból, ha jelent kérdéseket vagy válaszokat. Nem a moderátorok szemében akarok „jó gyerek” lenni, hanem én sem szeretném, ha bizonyos jelenségek elszaporodnának. Mondok egy példát, nem akarok az oldalon azzal találkozni, hogy egy kérdésre időt, energiát szánva, udvarias hangnemben válaszolok, mire a kérdező keresetlen jelzőkkel küld el melegebb éghajlatra, csak mert a válaszom bár tényszerűen igaz, de neki személy szerint nem tetszik. Nem akarok lépten-nyomon társkereső, apróhirdetés jellegű kérdésekbe botlani. Nem akarok minősíthetetlen hangnemű, értelmetlen, vagy humorosnak szánt, de napjában ötször feltett kérdésekkel sem találkozni. (Aki rendszeresen válaszol, annak már a könyökén jönnek ki a „Mi az, asztal, de nem szék?” jellegű viccesnek szánt kérdések, amik elsőre, meg másodikra valóban viccesek voltak, de így századszorra már irritálóak.) Nyilván tudom magamban ignorálni a dolgot, de ettől még nem akarom, hogy ez általánossá váljon, aki ilyen megnyilvánulást tesz, az kapjon valamiféle figyelmeztetést, visszajelzést arra, hogy ezt azért nem kellene erőltetni. Fene tudja, de én ebben nem látom azt, hogy ez pitiáner dolog lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!