Valami nem működik jól ezen a weblapon, szerintetek mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A nehezebb kérdésekre néha egyáltalán nem érkezik válasz, kiemelés után sem reagálnak az emberek, a jelentéktelen, kicsit nyíltabb kérdésekre meg ezer válasz érkezik, de egyik sem hasznos, inkább ilyen vélemény hogy "igen én is láttam, nagyon jó volt" vagy "ilyen nekem is volt már, nagyon rossz".... most nem is az a baj, hanem, csak kérdezem, hogy szerintetek milyen metódussal lehetne ezt kiküszöbölni. talán ha megszűnne a weblap anonimitása vagy a kérdések is pontozhatóak lennének hasznosság szempontjából? eseteleg egy olyan opció amiben a kérdésfeltevő "lezárhatja" a kérdést, és max kiegészítő válaszokat vár még rá (persze bármikor megnyithatná újra), úgy veszem észre, hogy amelyik kérdésem lefutott a főoldalon, vagy a kategóriákban, az eltűnik az árral és max félévente találja meg valaki. ennek nem így kéne működnie.2010. jún. 22. 11:52
1/5 A kérdező kommentje:
mielőtt ezer olyan választ kapok, hogy hülyeség az anonimitás megszűnése, lenne lehetőség arra is, hogy anonim adjon valaki választ, vagy tegyen fel kérdést, viszont ha valaki sokat "rosszalkodna" akkor az egy nyílt profilon mutatkozna számára, viszont nem lenne látható, hogy antiszemita, vagy szex kategóriákban "rosszalkodik"-e tehát a személyességet így sem bontaná
2010. jún. 22. 11:54
2/5 anonim válasza:
Egyetertek a megfigyeleseddel. Szerintem az is esszerü lenne, ha ugyanazt a kerdest nem lehetne ketszer feltenni. Valami modon szürni kene az ismetlödest, vagy lehessen törölni stb.
3/5 A kérdező kommentje:
itt nem csak az ismétlődéssel van a legnagyobb baj,
2010. jún. 22. 12:38
4/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, hogy a nehezebb kérdést nehezebb megválaszolni, ezért kevésbé kapsz választ rá. Ezen az sem segít, ha lezárhatod a kérdést, meg stb., amit felsoroltál.
5/5 anonim válasza:
Mostantól a adatmódosításnál beállíthatod, hogy egy kérdésnél vagy egy válasznál látszódjon-e a neved!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!