Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ezen az oldalon lehet ismerked...

Ezen az oldalon lehet ismerkedni is?

Figyelt kérdés
Úgy értem, nyilván lehet, mert volt már pár ember, aki rám írt, de nem történt semmi.

2018. júl. 31. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Privátban még lehet is, viszont a nyilvános udvarlásokat többnyire törölni szokták.
2018. júl. 31. 20:57
 2/7 anonim válasza:
15%
Szerintem igen
2018. júl. 31. 21:38
 3/7 anonim válasza:
27%
Régebben lehetett, volt erre külön kategória is, de megszüntették és már nem lehet. Az ilyen jellegű kérdéseket törlik.
2018. aug. 1. 02:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Üzenetekben, tulajdonképpen, bármit lehet.

Viszont, az ilyen célú kérdéskiírást tiltják. Kiemelt (vastag) betűkkel írta az üzemeletető, hogy „• Ne használd ismerkedésre, társ- vagy partnerkeresésre a kérdéskiírást!” → [link]

Ahol eredetiben olvasható (lap alján GYIK): https://www.gyakorikerdesek.hu/help

2018. aug. 1. 10:09
 5/7 anonim válasza:
64%
Nem értem miért vagyok lepontozva, régebben tényleg volt erre kategória, ,,Szerelem, szex", azon belül ,,Ismerkedés"... de ezt beszüntették és szét is választooták a témát 3 nagy kategóriába: ,,Felnőtt párkapcsolatok", ,,Tini párkapcsolatok" és ,,Szexualitás"
2018. aug. 1. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Tisztelt Kajszibarack2 nevű felhasználó!

Én pedig azt nem értem, hol látod, hogy itt le lett „pontozva” a válaszod? Láthattad, hogy nem láthattad a 3-as válaszodban, hogy a válasz hány százalékban tűnik hasznosnak. Vagyis, nem is értékelték, vagy legalábbis nem annyian, hogy megjelent volna az a szöveg, hogy a válasz hány százalékban tűnik hasznosnak: [link]

Mikor ezt írom, a képen látható, hogy csak az 1-es és 5-ös válasz van értékelve, a 2-es, 3-as és 4-es, nincs.

2018. aug. 2. 08:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyébként nem lehetett, csak a legtöbb felhasználó félreértette az "Ismerkedés" elnevezését. Ismerkedéssel KAPCSOLATBAN vártak oda kérdéseket, nem konkrétan ismerkedős kérdéseket.
2018. aug. 4. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!