Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan tudok letölteni régebbi...

Hogyan tudok letölteni régebbi vagy akár mostani kérdéseket innen GYK-ról? Magyarázat lent.

Figyelt kérdés
Fontos lenne. Egy hétig nem lesz netem, viszont szeretnék olvasgatni. Gép lesz, csak net nem. Már próbáltam, de mindig csak az első oldalt sikerült lementenem. Van rá lehetőség, hogy az egész kérdést, ami akár 10 oldalnyi, letöltsem. Ha igen, hogyan? (Számtechn.-analfabéta vagyok sajna.)

2018. jún. 28. 21:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szóval nem lehet. Köszi szépen!
2018. jún. 28. 23:25
 12/14 A kérdező kommentje:
9.! Neked is köszönöm, de nem lesz lehetőségem könyvtárba menni, sem internetkávézóba.
2018. jún. 28. 23:50
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
Vannak hangos konyvek. Tolts le parat.
2018. jún. 29. 03:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

mondtam neked, csinálj képernyő képeket és csinálj belőlle prezentációt, nem viccből mondtam

2-3 gombnyomás

a billentyűzeten van egy print screen gomb (többnyire jobb oldalt, felül)

megnyitsz egy power pointot (vagy word vagy bármi egyebet)

és beilleszted

másképp nem tudod menteni szerintem, de így a képernyő tartalmát tudod rögzíteni

prezentációba pedig könnyen lapozható

2018. jún. 29. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!