Nem tudok válaszolni, még a saját kérdéseimre se, de kérdést tudok kiírni. Mi okozza ezt?
Figyelt kérdés
Esetleg lehet hogy annyit válaszoltam hogy valami spamfilter megfogott? vagy egy pár napja káromkodtam egyet, és akkor irta hogy moderátor fogja megnézni a válaszaim. lehet emiatt most bannoltak? azóta nem káromkodtam, normális válaszokat adtam, és kérdéseket is tudok kiírni szóval nem hinném hogy bannolva lettem volna. Azt hogy nem tudok válaszolni azt úgy értem hogy nincs ott a válasz gomb, és az a másik se, amit ki lehetett pipálni, és értesített ha jött válasz(nem vagyok benne biztos hogy ezt csinálta)2018. jún. 22. 16:08
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi most jöttem rá uBlock origin valamiért eltüntette. vegyétek semmisnek a kérdést
2018. jún. 22. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!