Nem a moderátorok munkáját szidom! A kérdésem az hogy itt GYK-n a moderátoroknak pártfüggetleneknek kell lennie?
Nem tudom mi az elvárás de érdekelne hogy van e olyan szabály hogy a moderátoroknak pártfüggetleneknek kell e lennie mivel azt állítják sokan hogy néha olyan válaszokat törölnek a moderátorok itt politikai rovatban ami normális.
Köszönöm a válaszokat előre!
Van lent emailcím, kérdező, fordulj hozzájuk.
Bár borítékolom neked a választ.
'amerika meg akarja támadni iránt az olaj miatt és kína ezt nem hagyja'
Erről egy büdös szót nem hallottam, inkább az Észak-koreai egyezkedésekről + Trump otthagyja az Iránnal kötött atomegyezményt.
A moderátoroknak illeszkedniük kell az oldal és a tulajdonosok elvárásaihoz.
Ez egy erősen ezoterikus, vallásos szemlélet, a megfelelő pártpreferenciákkal.
A tulajdonosok gazdasági érdekeit kell szolgálniuk. Ez egy üzleti vállalkozás. Ami csökkenti a bevételt, az nem jó, az mehet a levesbe. Teljesen érthető.
Én csak egy szabadidős sportklub tagja voltam, s a túránkon ránk szóltak, ha politizáltunk, mert elriaszthatunk más nézeteken lévőket.
Nyilván, ahol sok-sok pénzről van szó, van egy határ, ameddig elmehetnek, amit még tolerálni lehet.
A moderátorok ebben a minőségükben nem jelennek meg soha. Ennek is nyilván oka van.
De nem kizárható, hogy írnak ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!