Mit gondoltok a új szabályról, miszerint 16 év alatt nem lehet látogatni a Tini Párkapcsolatok kategóriát?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre, lehetőleg indoklással.2018. máj. 20. 15:17
11/26 anonim válasza:
Bocsi, hogy valamit nem úgy definiálok mint te... De a te definíciód szerint mi a baj például a [13,20) jelöléssel?
12/26 A kérdező kommentje:
Remek, hogy műveljük egymást, de azért jó lenne, ha a kérdésre válaszolnátok :D
2018. máj. 20. 17:53
13/26 anonim válasza:
Őszintén szólva nem érdekel sem az EU hülyesége, sem ezé az oldalé. Engem nem érint, 15 éves koromban nagyon jól megvoltam internet nélkül is.
14/26 anonim válasza:
Május 25-től több milliós bírságot kaphat az a cég, amelyik nem tesz eleget az új GDPR-szabályozásnak.
15/26 anonim válasza:
Mit gondolunk?
Kreténség.
Majd nyilván egy tinit az fog jó irányba terelni, ha nem olvashat pl. szerelmi vagy párkapcsolati vagy hasonló témákról, és kérdést sem tehet fel.
Agyrém.
16/26 anonim válasza:
Királyság. Remélem a facebookon hasonlóan fognak eljárni. :D
17/26 anonim válasza:
Ez elég nagy hülyeség. Tudom hogy jogszabály, de ember. Egy 14 éves gyerek nem írhat ki kérdést? Nem kérhet tanácsot másoktól? Ez elég nagy probléma.
18/26 anonim válasza:
Kellene egy módszert találni a szülői igazolásra. Bakkártya, stb.
Ja, és ezt a törvénynek is tartalmaznia kellene, és ráadásul olyannak is kellene lennie, hogy ne jelentsen nagy terhet pl. az ilyen oldalaknak sem, mint ez.
Ma már nagyon komoly hátrány, ha egy tini valamilyen okból nem érhet el az interneten egy neki (is) való helyet.
19/26 anonim válasza:
Szégyen, hogy sehol nincs frappánsan, mindenki számára érthetően összefoglalva, mi az a gdpr, kire/mire vonatkozhat, kire nem. Az is szégyen, hogy elfogadtatnak egy szabályt, arra alapozva, hogy szabadidejében olvasgatni fogja a bonyolultan megfogalmazott mondatokat az ember. A legtöbben nem olvassák el, nincs kapacitásuk rá, és ezt az emberekre fogják. De érthetően nem lehet megfogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!