Szerintetek a 16 éven aluliak törölni fogják a fiókjukat?
Figyelt kérdés
2018. máj. 19. 19:33
3/11 anonim válasza:
Majd nem tesznek fel olyan kérdéseket hogy 15 éves vagyok és még szűz, mit tegyek?...hanem lódítanak még 1 évet hozzá :)
4/11 anonim válasza:
Nyilván nem, viszont így a szolgáltató védve van jogilag. Ha bármi történik, a 16 év alatti felhasználó (vagy gondviselője) lesz felelőssé tehető azáltal, hogy valótlan adatot adott meg az életkorára vonatkozólag.
5/11 anonim válasza:
Nem kellett megadni a születési évet, amikor feliratkoztunk az oldalra?
Én már itt vagyok 9-10 éve, nem emlékszem pontosan.
6/11 anonim válasza:
10 éve itt vagy és 80%-od van az már szép! :D Amúgy nem kell megadni a kort regnél.
7/11 anonim válasza:
Uniós jogharmonizáció keretében május 25-től jelentősen szigorodnak az adatvédelmi és más szabályok (GDPR).
Elképesztően nagy büntetésre számíthat az a tartalomszolgáltató, amelyik nem tartja be ezeket.
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem. Pl ha 1-2 év után úgyis annyi lesz, akkor miért tenné? Úgysem bizonyíthassák ráhogy nem annyi.
10/11 anonim válasza:
Valakinek a kérdésére válaszolva: Nem, nem kell életkort megadni, hanem csak egy jelszavat, e-mail címet, és egy nevet(nicknevet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!