2/12 anonim válasza:
Ha igen, akkor biztosan jól szórakoznak.
3/12 anonim válasza:
Nem, de amit te írtál, azt mindenki látja.
6/12 anonim válasza:
Kizárt. Lenne idejük azokat olvasgatni? :D
7/12 Lux morulus válasza:
Tuti, hogy a kulcsszavak be vannak állítva, így szerintem látják amit kell. De ki nem ..arja le?
8/12 anonim válasza:
Vannak adminjai?!? Nekem úgy tűnik, hogy ezt a site-ot 2002-ben magára hagyták és azóta ketyeg egy elfeledett szerveren valahol egy lezárt szobában.
9/12 anonim válasza:
Utolsó, nem tudod miről beszélsz. Ha így lenne, már rég lehalt volna a szerver az adatbázisok méretétől.
10/12 Lux morulus válasza:
Törölték a hozzászólásom.
Beírtam viccből, hogy a 85% os admin.
Legalábbis így akartam.
Erre azt kaptam üzenetben, hogy ne adjam ki magam adminnak.
Elnézést ha ez megtévesztő volt valakinek, - bár nem értem ki érthette ezt félre- ezért tudatni szeretném mindenkivel, hogy nem voltam, vagyok, leszek admin.
Így remélem érthető.
Szóval, ahogy mondtam, be vannak állítva a kulcsszavak.
Engem is fokozottan figyelnek, vagy csak paranoiás vagyok? :)
Szóval a kérdésre szerintem egyértelműen igen a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!