Mit szóltok ahhoz, hogy sok kérdező még egy köszönöm erejéig sem szól hozzá az általa feltett kérdéshez?
Igazad van második.
A legviccesebb az, amikor a válaszadók valósággal hajba kapnak, a kérdező meg nincsen sehol...
Én nem csinálok ebből problémát. Elég sok kérdésre válaszoltam már, és bevallom őszintén nem szoktam mindet újra megnyitogatni, hogy képes volt-e megköszönni a kérdező a válaszokat. Én úgy vagyok vele, hogy megírom a véleményem, és ha gondolja megfogadja, ha gondolja nem. Nem várom el, hogy hálálkodjon.
Persze az jól esik, ha valaki megköszöni a segítséget, mert tényleg hasznos tanácsot kapott!
A 11:53ast és a 16:16ost miért pontoztátok le? Mindkettőnek igaza van. Tényleg vannak olyanok, akik elfelejtkeznek feltett kérdéseikről vagy tényleg bunkók, és jót röhögnek, hogy nem értik a kérdését. Én is csak pontozni szoktam. Arra való a pontozás.
Mert az jobb, hogy feltesz egy kérdést, azén ő maga válaszolgat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!