Miért nem lehet káromkodni a Gyakorikérdéseken?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 17:23
11/13 anonim válasza:
Mert,káromkodni sehol sem szabad!:/
12/13 anonim válasza:
Mert miért?? netán törvénybe ütközik, vagy mi?? Pedig annyi, de annyi csúnya szó, meg káromkodás, és trágárság található ezen az oldalon, de ha én írok valami ilyesmit, akkor már rögtön kitiltással fenyegetnek. Akkor azt mondjátok már meg nekem, hogy ezeket a felhasználókat miért nem tiltják le?? Na ez nekem rohadtul szúrja a szememet, sérti az igazságérzetemet, hogy egyes trágárságok miért nem akadnak fenn a trágárság szürőn?!..
13/13 anonim válasza:
Azért, mert a szűrő csak megadott szavakat képes blokkolni, sőt még ezen belül is csak megadott karaktersorozatot. Ha te beírod a leggyakrabban használt és ezért biztos tiltott szavakat, akkor fennakadsz a szűrőn. Ha más akár csak 1 darab karakterrel kijátssza ezt, ő már nem.
Vagy más példával: te voltál annyira alpári hogy ku-rvázással kommunikálj, más pedig volt annyira leleményes hogy prostituáltat írjon. A jelentésük ugyanaz, csak az első egyértelműen trágár és tiltott, míg a másik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!