Hogyan találhatok meg egy más által feltett kérdést, ha nem emlékszem pontosan a kérdésre? De tudom, hogy miről szólt.
Figyelt kérdés
A szerelem/szex kategóriában tette fel valaki, végül is a punci formákról érdeklődött, felmérésként emlegette a kérdését, és volt 1,2,3 és A,B,C variáció a kinézetre. Ezt a kérdést keresem, de nem találom.2010. jún. 13. 10:37
1/9 anonim válasza:
Nos igen, ez nehéz helyzet én is jártam már így, aztán sajnos nem találtam meg amit kerestem. Ezért is érdemes néha hozzászólni valamihez ami érdekel, mert akkor talán valamivel előbb meg lehet találni a saját megválaszolt kérdések között.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, csak én magamat a normális válaszolók körébe sorolnám, és fiú létemre, miért válaszolnék egy olyan kérdésre, hogy milyen a puncid? Az egyik barátnőmnek akarom megmutatni ezt a kérdést, ezért keresem.
2010. jún. 13. 11:50
3/9 anonim válasza:
kulcsszavakra ha emlékszel segithet
4/9 A kérdező kommentje:
már próbáltam, de nem ad ki semmi hasonlót:S A moderátorok vajon tudnának segíteni?
2010. jún. 13. 12:22
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, a kifejtésben voltak lehetőségek. Pl: pici dombocska, normális, vagy tevetalp (ha jól emlékszem) és a nagyajkakról is szó esett, hogy teljesen rejtett, kicsit kilátszik, vagy salátaszerű, esetleg pillangó. Ezek rémlenek. De azért köszi
2010. jún. 13. 20:23
7/9 anonim válasza:
tegnap 14:29 vagyok
Sajnálom, azt hittem, hogy ez lesz az. :(
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, nem ez volt, de az ottani linkeken majd behaltam:D:D
és megismertem az izé.hu-t
Oltás az az oldal...
2010. jún. 14. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!