Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogy lehet rossz témakörbe...

Hogy lehet rossz témakörbe írni egy kérést?

Figyelt kérdés
Mondjuk biztosításokba a fogyókúrásat....és egyéb remekművek...
2010. jún. 13. 05:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom,hogy amikor a kérdést írod, a modik még nem azonnal bírálják el,így írhatod rossz helyre is. A figyelmeztetés később jön.
2010. jún. 13. 07:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert pl. valaki nem ismerte még fel a rendszert, hogy hogy is lehet valamit kérdezni. Eleinte elöfordult, hogy olvastam vamilyen kérdést és közben jutott eszembe egy kérdés, rámentem az "új kérdés"-re és oda irtam, mert nem gondoltam, hogy elöször kategóriát kellene váltani.

Ha már jobban kiismeri magát valaki, akkor rájön erre is, de egy új olvasó még könnyen eltéved.

2010. jún. 13. 08:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy is lehet, hogy közösen használt gépnél akarok kérdést írni, elmegyek vizet inni, közben már ketten is olvasgattak.Visszajövök, írok kérdést, csak nézek, hogy milyen képtelen helyre ment.
2010. jún. 13. 08:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvassák át eléggé, hogy éppen hol vannak. GYIK kategóriában szoktam olyan kérdéssel találkozni, amit úgy gondolnak, hogy nagyon személyes. Egészség, család.

De sokszor direkt tesznek kamukérdéseket is. PL: a medvedisznóembereset a vadállatokba, vagy épp nem tudja, hogy hova kellene, és meg az Egyéb kérdésekbe valami nem keresztény vallásos.

2010. jún. 13. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!