Mindig szoktatok válaszolni, ha valaki itt a GyiK-en privátban ír nektek-és ti mindig kaptok választ a privát üzeneteitekre?
Ez nagyrészt az üzenettöl meg az üzenet írójától függ.
Ha az üzenetnek van valami jogosultsága, akkor válaszolok, és ha van valami közös téma, akkor írogatok is neki, amíg az érdeklödés megvan.
De aki bunkó, vagy trágár, azoknak semmi esetre sem írok vissza, söt legtöbbször le is tiltom.
egyszer irtam ra valakire, de gondolom nem gyakran van fenn az oldalon, mert nem valaszolt:D
En mindig szoktam valaszolni a privat uzenetekre, meg amugy is, valahogy annyira boldoggá és kívancsi tesz, mikor meglatom azt a kis piros felkialtojelet:))
(tegyeket mar boldoggá, es irjatok raaam legyszii:"DD)
Senkinek sem szoktam üzenetet írni, max válaszolok, amikor nekem írnak.
Nem tudom, hogy mi történt a gyakorival, de régen több kellemes élményem is volt itt a privát üzenetekkel kapcsolatban, megismertem érdekes embereket:D
Mostanában meg úgy vagyok, hogy már meg sem nyitom az új üzeneteket, mert jónéhány kellemetlen csalódás után már arra számítok, hogy ez is egy újabb balfék üzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!