Tudjatok hogy lehetne ezt a sok ismerkedos kerdest kiiktatni? Elore is koszi.
“Ne használd weboldalunkat társ- vagy partnerkeresésre”
Neked is van jovod, “draga”, ha ennyi magadhoz valo eszed sincs, hogy ertelmezz valamit.
Engem személy szerint éppen nem zavar. Vannak akik fél életüket ebben a kategóriában olvasgatva meg beszólogatva töltik, és úgy elhiszem, hogy kicsit idegesítő. De mivel ez leszbikus kategória, így gondolom egyértelmű, hogy az ismerkedés sok embernek nehezen megoldható, így nem értem miért gond, ha valaki próbál addig társra találni, ameddig nem törlik a kérdését.
A gyakori már régen nem arról szól, hogy az emberek megkérdezik azt, amit valóban nem tudnak. Szerintem az ismerkedős kérdések helyett inkább azok idegesítőek, amik csak unalom alapon vannak kiírva.
Eleg irritalo a sok “indirekt” tarskeresos kerdes.
Egyaltalan nem erdekel, hogy valaki arra is hasznalja az oldalt, de szerintem eleg gaz, hogy egyszerubb kiirni egy ilyen kerdest, mint hogy tenyleg ertelmes es normalis valaszokat bongeszve megajandekozzon valakit egy privat uzenettel, hasonloan ertelmes es erdekes levellel.
Na de nem is vartam egyetertest az indulataimmal, csak kiirtam magambol, mert ha mindenki offolhat ezen az oldalon, akkor en is megtehetem.
Koszi a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!