Az elmúlt hónapban 111 kérdést írtam ki és csak egyet töröltek. Ez jó arány?
Mélységesen egyetértek 7-essel, szinte minden szavával.
"Mert aki válaszolni akar... az legalább elmondhatja hogy arra pocsékolta a szabadidejét hogy másoknak segítsen."
Így van. Kb. 2 éve vagyok szinte megszakítás nélkül az Üzlet és pénzügyek toplistájának első helyén, de szerintem a kutya rá se nézett soha :D (kivéve engem, vau-vau :D )
És nem azért vagyok ott, mert első akarok lenni, hanem,
- viszonylag járatos vagyok üzleti, pénzügyi dolgokban
- még én is tanulok itt dolgokat és
- mert szeretek segíteni
De azt viszont roppantul tud dühíteni, ha megpróbálok segíteni valakinek,"pazarolom rá az időmet" és utána még Ő oszt ki vagy nem hallgatja meg, nem hiszi el, amit írunk.
Na ez dühít, hogy a drága időmet nem hasznosan töltöm ilyenkor.
De úgy lista elejére kerülni, hogy mennyi kérdést tudok kiírni - merő értelmetlenség és haszontalanság.
Kerülj úgy az élére, hogy hasznosakat válaszolsz, segítesz :-)
Szeretném megszorítani a kezed!
Rettenetesen ügyes vagy, hogy ennyi (felesleges) kérdést fel tudtál tenni. Én már most a No.1 -nak neveznélek ki. Az más kérdés, milyen listára :D
Értelmetlen dolgokat kérdezel legtöbbször, a válaszaid pedig még inkább értetlenek... de ja, legyél büszke erre nyugodtan...
#11. Na ő büszke lehet rá! Egy elég komplex témájú kategóriának az elsője!
Nem azt mondom, hogy ne kérdezz, mert az a bagoly mondja verébnek sztori. Csak ne az legyen a cél, hogy minnél többet, akkor is, ha nincs értelme. Mert az ilyen felhasználók miatt tűnik el a süllyesztőben rengeteg jó kérdés.
13-as, kösz, jólesett :-)
(11-es vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!