Miért a lepontozás?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben azt vettem észre,hogyha a kérdés szempontjából is hasznos választ adok,sokszor akkor is le vagyok pontozva.és nem csak olyan kérdéseknél,ahol mondjuk nem egyezik a véleményem a kérdezővel.Ha a válasz hasznos, és egyértelműen olyan válasz ami a kédés szempontjából hasznos,miért vagyok mégis lepontozva?2018. jan. 26. 23:52
11/14 anonim válasza:
Mondjuk én azon lepődnék meg, ha lenne egy normális valaki, aki nem pontoz le olvasás nélkül.
12/14 anonim válasza:
Szerintem, vannak olyanok, akiket ez szórakoztat, ha sz@r napjuk van. Sőt, talán nem csak akkor...
13/14 anonim válasza:
En konkretan jartam mar úgy, hogy egy konkrét esemény időpontját írtam meg a kérdezőnek, de még azt is "lepontozták".
14/14 1112 válasza:
Itt élik ki, itt élik át az emberek, hogy hatalmuk van, mert lehet beleszólásuk, legalább részben meghatározhatják, hogy hány százalék legyen egy válasz ha az nekik nem tetszik, vagy éppen, ha tetszik. És itt részt vállalhatnak valamiből, fontosnak érezhetik magukat, ha pl másoknak nem azok. Önértékelési problémák, nem szeretik saját magukat , és kívülről szeretnék begyűjteni az a szeretetet,a csodálatot, de ezt nem kapják meg, ígyhát megpróbálják leértékelni mások válaszait, ha azt ők nem vélik igaznak. Mert kicsit azt akarják érezni, hogy ők tudják a frankót, csak ők tudják a jót, a tutit, és mindenki más, akinek ezzel nem egyezik a véleménye, az hulye. Szerintük. Meg tényleg itt élik ezt ki, túl kicsinek és jelentéktelennek érzik valszeg magukat egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!